0

П о време на лятната ваканция на испанското кралско семейство в Майорка кралица Летисия се появи на публично място в доста смело за статута си облекло. За вечеря и вечерни разходки съпругата на крал Филип VI избра мини рокля на испанска марка, съчетана с еспадрили.
Летисия отдавна подкрепя местните марки, независимо дали става въпрос за популярния масов пазар или елитни брандове.

Дъщерите принцеса Леонор и принцеса София също бяха заложили на испански марки. Те бяха придружени от София, майката на Филип VI, която беше кралица на Испания от 1975 до 2014 година. Тя бе избрала ярък костюм в пижамен стил.

След вечеря четирите жени се разходиха из местен пазар. Снимките бързо се разпространиха в мрежата, но не всички оцениха новия образ на 49-годишната Летисия, съобщи БГНЕС. Кралицата беше критикувана в Инстаграм за избора на мини рокля, която някои потребители сметнаха, че е неподходяща за нейното положение.

„Съжалявам, но това е напълно неподходящо за кралското семейство”, написа потребителят @cesarpeluso.
„Защо е облечена като дъщерите си?”, попита @giu.lia.76. „Каква бъркотия! Ти си почти на 50 години и си кралица!”, възмути се @arteflaviacuruchet.
Други обаче подкрепиха Летисия. „Позор е, че толкова много жени критикуват друга жена заради нейната рокля. Живеем в 21-ви век, а не в 19-ти“, пише @larissapitta.

„Годината е 2022-ра и хората (предимно жени) критикуват друга жена с къса рокля?! Харесвам ярко розовия цвят на роклята и обувките и особено ми харесва, че през лятото по време на лична разходка тя е достатъчно уверена и модерна, за да облече къса рокля, подкрепи кралицата @florence.pit.