0

С лавата в Холивуд не се случва за една нощ. За повечето актьори ранните им години са изпълнени с притеснения относно успеха в индустрията - работните места са оскъдни и непостоянни, което води до много притеснения за пари. Така че не трябва да е голяма изненада, че много холивудски звезди се обърнали към филмите за възрастни през онези времена, когато парите им са били ограничени.

Тези трудни времена обикновено са в началото на актьорската им кариера, но някои попадат в порно индустрията по чиста случайност. Няколко звезди били вербувани от улицата от компании за модели в голи списания! Някои просто се снимали във филм, за да платят сметките си, докато други имали уважавани професии, преди да преминат към по-масовото развлечение.

Каквато и да е причината е ясно, че тези звезди се впускат в света на порно индустрията в определен момент от своята звездна кариера, пише vesti.bg.

1. Камерън Диас

gettyimages

Преди филмовата си слава Диас участва във филм за възрастни. Светът обаче вероятно никога няма да го види, защото тя купува правата върху него с приходите си от филма "Маската" от 1994 г.

2. Арнолд Шварценегер

gettyimages

В интернет няма секс лента с Арнолд Шварценегер и за това всички трябва да сме благодарни. Въпреки това, преди този културист да достигне големите си времена, той е направил няколко снимки за порнографското списание After Dark.

3. Мат Лебланк

gettyimages

Мат Лебланк може завинаги да бъде известен като Джоуи от Приятели, но началото му като актьор било малко по-сензационно. Актьорът се възползвал от възможността в началото на 90-те да бъде представен в The Red Shoe Diaries, кабелно шоу, което пресича границата между драмата и порното.

4. Силвестър Сталоун

gettyimages

Преди славата на филма „Роки“, Силвестър Сталоун бил млад актьор, който нямал късмет. Изправен пред риска да остане бездомен, Сталоун участва във филма за възрастни „The Party at Kitty and Stud’s“. Това всъщност е първата главна роля на Сталоун! Той работи по филма само два дни и получава солидната сума от 200 долара.

5. Джеки Чан

gettyimages

Всички познаваме Джеки Чан от емблематичните му филми за кунг-фу, но дори този майстор на бойните изкуства изпада в труден период в началото на кариерата си. През 70-те години Чан участва в базираното в Хонконг комедийно порно, наречено All in the Family.

6. Чанинг Тейтъм

gettyimages

Всъщност филмът Magic Mike, в който главен герой е Чанинг Тейтъм, е вдъхновен от ранните години на актьора като стриптизьор във Флорида. Този етап продължава само осем месеца, преди той да реши, че предпочита да се снима с дрехи.

7. Парис Хилтън

gettyimages

Как "богатото момиче от Ню Йорк" се превърна в световна суперзвезда за две години? Веднага след първото излъчване на телевизионното шоу The Simple Life заедно с Никол Ричи, изтеклата секс лента "1 Night in Paris" с бившия ѝ приятел Рик Саломон затвърдява славата на Парис завинаги.

8. Кевин Костнър

gettyimages

Въпреки че е обявен за „независим филм“, филмът от 1986 г. Sizzle Beach е малко повече от софт порно – с участието на Кевин Костнър. Точно така, преди хитовите си филми Костнър започва кариерата си в порно филм.

9. Мерилин Монро

gettyimages

Мерилин Монро е всепризнат секс символ, но в труден период от своя живот се е снимала гола за еротично списание. Ученият Сара Чърчуел твърди: „Най-големият мит е, че тя е била тъпа. Вторият е, че е била крехка. Третият е, че не може играе. Тя далеч не беше глупава...".

10. Ким Бейсинджър

gettyimages

Ким Бейсинджър е международен секс символ на 80-те и 90-те години след участието си в култовата класика „9 седмици и половина“. Всеки, който е гледал еротичната драма, знае, че голотата е малко, но сексуалните теми са засегнати във всяка сцена.

+ БОНУС

11. Хелън Мирън

gettyimages

От сцената до големия екран, Хелън Мирън е правила всичко. Не само, че тя е единственият човек, спечелил Тройната корона за актьорско майсторство, но се е пробвала и в сферата на забавленията за възрастни с роля в „Калигула“, което е еротична историческа драма, продуцирана от списание Penthouse.