0

Н а предложение за брак на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour станаха свидетели хилядите хора, дошли да се забавляват на площад “Тройката” в Бургас.
Щастливото събитие за двама души се случи по време на емоционалната песен “Последен дъх” на Дара Екимова, на която младежът покани своята любима на сцената и падна на колене. Последваха буйни аплодисменти от страна на публиката, а по-късно бъдещите младоженци споделиха, че ще помнят цял живот текста от песента  - “Писано ми е да те обичам до последен дъх”.

Програма

Програмата на турнето откри международно признатият ни млад талант – Кристина Енчева.  Едва на 12 години тя очарова с изключителния си талант, изпълнителска виртуозност и харизма на сцената. С това не се изчерпаха изненадите за посетителите на концерта в Бургас. Музикалното събитие продължи с 9-минутен танцов фурор на хореографа Реми. След участието си той коментира пред водещата на The Voice Cast Мари-Никол, че изпълнението е било предвидено да продължи 4 минути, но енергията на публиката и бурните аплодисменти са го вдъхновили да утрои времето на танца. Вълнението на сцената не стихна и достигна нов връх с излизането на родения в Бургас Вирго и дуетния му партньор Емил ТРФ, които започнаха участието си с изпълнение на последния си хит “Сълзи”. Самият Виктор Йорданов, познат с псевдонима Вирго, сподели, че един от най-емоционалните моменти по време на изпълненията им на живо е този, когато пеят пред публика в родния му град.

Почивка

Заслужена почивка очаква изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour през летните месеци. Най-емблематичното турне ще продължи своята обиколка и през септември с концерт в Севлиево на 9 септември от 18 ч., в парк „Казармите“ и по традиция турнето ще завърши с грандиозен финал в София на 16 септември от 18 ч. на площад „Княз Александър I Батенберг“. Вълнуващи активности ще очакват всички нетърпеливи фенове, на всеки един от концертите, още в 15 ч.