0

Ф аворитът на зрителите в “Игри на волята” сезон 5 Момчил Василев завърши втори след големия победител Иван Рълев. Рекордьорът по победи Момчил беше гост в подкаста “След Игрите”, където разкри дали би участвал в All Stars сезона на Игрите и как се е запознал с любимата си Боряна.

Вицешампионът в сезон 5 сподели, че не е разочарован от загубата във финала. Той разказа, че в живота често остава втори. Пред водещата Ива Иванова Момчил загатна дали би участва в All Stars сезона на “Игри на волята”. Сред най-силните участници, срещу които може да се изправи на Арената, той посочи сребърния медалист от сезон 4 - Филип Атанасов.

В “След Игрите” Момчил разказа за живота си в Китай и за трудностите, които е срещнал там. Той сподели каква за него е най-голямата прилика между китайците и българите.

Нещото, което е убягнало на зрителите според Момчил е, че с Мартин Николов - Елвиса са били много близки по време на формата. Той разкри и дали са оправили отношенията си с Теодора Мудев и Румен Радев. Момчил разказа още защо е спрял кафето преди да влезе в Игрите, как е минал кастингът му и каква е разликата да излизаш на Арената като Гладиатор и като Амазонка.

Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!