0

С лед скандалната раздяла на Александър Морфов и Народния театър и уволнението на режисьора той се завърна на столична театрална сцена с нова постановка, в която играе жена му Рени Врангова.

Име

Пиесата е с име "И все пак животът е прекрасен" и ще се играе в Театро отсам канала, а освен Рени на сцената зрителите ще видят и Камен Донев. Името на постановката не е избрано случайно.

viewsofia.com/БНР

Една от най-известните пиеси на Морфов "Животът е прекрасен" бе играна над 10 години в Народния, но след отказа на Донев да играе в знак на солидарност към режисьора спектакълът бе свален от афиша. Сега към това име е добавено "И все пак", но не се разкрива нищо от сюжета на пиесата.

Места

“И все пак, Животът е прекрасен“ е по пиесата “Самоубиецът” на руския драматург Николай Ердман, която най-дълго е останала под тоталната забрана на комунистическата цензура - цели 60 години. Наричат “Самоубиецът“ “Ревизор“ на ХХ век, сравняват Ердман с Гогол. Към момента не са разкрити имената на други актьори, които са част от каста. По всичко личи обаче, че интересът на публиката е огромен, тъй като при проверка на "Телеграф" установихме, че билети почти няма за премиерата на 4 март. Цените на пропуските варират от 40 до 100 лв.