0

П рочута холивудска щерка подпали цял бар и вдигна накрак полицията.

Балдъзата на Джъстийн Бийбър - Алая Болдуин спретна див екшън в Савана, щата Джорджия, САЩ.

Щерката на холивудската звезда Стивън Болдуин се развъртяла в Club Elan, сбила се с персонала, скубала наред мъжете в заведението, крещяла и дори замерила бармана с използван дамски тампон.

Разбеснялата се сестра на Хейли Бийбър е обвинена в непристойно поведение и в нараняване на трима служители на заведението.

Собственикът на Club Elan се обадил на 911, твърдейки, че Алая е влязла във физическа схватка със служителите му и е отказала да напусне заведението.

Служителите твърдят, че 31-годишната жена е влязла в единствената тоалетна на служителите, но е била инструктирана да не използва тази конкретна баня. Вместо това тя била пренасочена към обществената тоалетна.

Твърди се обаче, че тя е станала войнствена и се разбесняла.

Обвинена е, че е оскубала косата от главата на един охранител, докато той се опитвал да я задържи. Друг охранител също обвини Алая, че го е ритнала в слабините, когато се е опитал да я озапти

Третият служител, жена барман, се натъква на буйстващата клиентка, когато тя се опита да влезе в тоалетната на служителите, оповръщала санитарния възел и настоявала именно там да смени тампона си.

Въпреки екшъна, служителката все пак е изчакала омазаната дама да приключи с тоалета си, но когато отворила вратата да провери какво става, била замерена с употребяван тампон.

Алая обаче твърдяла пред полицията, че е действала при самоотбрана и че ситуацията е преувеличена.

В крайна сметка разбеснялата се дама била арестувана и получила цяла куп обвинения.

Явно Алая се е взела много насериозно, тъй като е член на известното семейство Болдуин. Баща й е актьорът Стивън Болдуин, а по-малката й сестра Хейли е модел и съпруга на тийнидола Джъстин Бийбър.

Тя има тригодишна дъщеря Айрис от съпруга си Андрю Аронов.

*Източник: TMZ