0

И това лято най-мащабното и най-обичаното лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди фенове в 6 града на България с най-големите хитове, любимите изпълнители и незабравими емоции. Ела и бъди с нас в Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Севлиево и София, защото музиката те кара да си тук, а ние обичаме музиката.

Артистите, които ще ни потопят в магията на музиката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 са Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи и за първи път на най-бляскавата лятна сцена ще бъде Мила Роберт. DJ Mascota & McP ще се погрижат за високото ниво на настроение преди всеки от зрелищните концерти, а движенията на Remi Toin ще нажежат обстановката и ще поставят мощно начало на събитието.

Очакваме теб и твоите приятели в Пазарджик на 8 юни от 18 часа в парк „Острова“, в Пловдив на 20 юни от 18 часа на площад „Централен“. Морските локации ще бъдат в Бургас на 19 юли от 19 часа на площад „Тройката“ и във Варна на 21 юли от 19 часа на Южен плаж, Алея първа. Заедно ще изпратим лятото на 7 септември в Севлиево от 18 часа в парк „Казармите“ и по традиция Грандиозният финал ще бъде в София в средата на септември. Много забавления, игри, награди и освежаващи напитки ще те очакват още от 16 часа във всеки от шестте града на България.

Повече информация за турнето, както и ексклузивни кадри и новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. Последвайте The Voice и във Viber и TikTok.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 – музиката те кара да си тук! Очакваме те в Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Севлиево и София.

The Voice - We Love Music!