0

Д женифър Гарнър скърби за загубата на покойното си куче Марта Стюарт. 51-годишната актриса от "Електра" има колекция от животни, включваща кучето Бърди, котка на име Мус, друго куче Кити и малко кученце Бъгс. Тя е съкрушена, когато белият лабрадор Марта Стюарт почина.

Тя сподели пред канала в YouTube "We Rate Dogs", че кучето все още е в "сърцето ѝ", тъй като е било "най-хубавото добро момиче, което някога е живяло с нея".

Дженифър допълни, че белият лабрадор ѝ е бил подарен от продуцентите на филма ѝ "13 Going on 30" след края на снимките на романтичната комедия от 2004 г. и се пошегува, че е използвала кученцето, за да се "подкупи" да влезе в истинското кулинарно шоу на Марта Стюарт. "Бях фенка на Марта и тя не ме покани. А аз исках да готвя с нея, а на нея не ѝ пукаше. Така че, както и да е, това в крайна сметка се получи", добави Дженифър, цитирана от БГНЕС.

Актрисата каза също, че е избрала объркваща смесица от имена за менажерията си от домашни любимци - отговори с "Да" на въпроса дали изборът на имена за животните ѝ е "умишлено объркващ".

Осемгодишният голдън ретривър Бърди се присъедини към актрисата по време на интервюто ѝ в YouTube, което се проведе в зоокъта на Уолис Аненберг в Лос Анджелис, и докато го водеше на каишка, за да разгледа обстановката, подходяща за кучета, актрисата разкри как той се е присъединил към семейството ѝ.

Говорейки за 18-годишната си дъщеря Вайълет, майката на три деца каза: "Най-голямото ми дете беше на две години и реши, че има нужда от собствено куче. Тя говореше за това през цялото време". "И аз казах: "Когато си на 10 години, това е възрастта, на която човек може да си вземе куче. "А аз си помислих, че тя ще забрави, защото е само на две години. Но сега имаме Бърди - тя не забрави".

Дженифър има две деца - Серафина, на 15 г., и Самюел, на 12 г. от бившия си съпруг Бен Афлек.