0

Д ва хомосексуални глиста свили гнездо, вдигнали шумна сватба, която се чула чак в гръдния кош на гостоприемника им. През замъгленото прозорче те всеки ден посрещали изгрева, като се надявали да не бъдат отнесени от канализацията, затова размахвали знаменца - дъги за да бъдат забелязани. На гости им идвали две въшки лесбийки, които носели американски пай, събиран от стомаха на същия гостоприемник, макар те да обитавали по-окосмената част на имота. Едно негово почесване ги пратило на майната им и така срещнали глистите, които се разхождали по мрачните коридори на червата.

Подобни новини, видите ли, ни заливат точно като диария от уж уважавани телевизии. Кое налага да слушаме за два пингвина, за които се установило, че са гей и кое налага да се прехласваме по двойко пауни, да кажем, които също се оказали хомо. Ами ако някой се интересува от мухи, защо не бъде задоволена и тази потребност. Очаквам телевизиите да си направят отдел "Новини за анимални и сексуални отклонения". Не зная кой да оглави отдела, но със сигурност трябва и да се обезглави.

Защото все още в България има хора и те са мнозинство, които гледат с презрение на унижението, което им се предоставя като зрители. Не стигат рекламите за газове, диария и дамски превръзки, но и тези новини. Новини ли са всъщност това и не са ли те по-подходящи като разбор и анализ за National geographic да кажем. Да се проследи хомосексуалната връзка на две мухи си е сложна работа и нека казаното от мен не се възприема като присмех. Но да започват или свършват новини с подобни лудории, No, thank you!

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!