0

Д а попитаме - Огледалце, огледалце, коя е най-хубавата в някоя клюкарска редакция, защото подобни коментират визията на принцеса Калина. Представям си средностотистическа журналистка, хоум офис ориентирана, да дава мнения за Нейно Височество.

Княгинята взриви с външния си вид, а притеснява ли се Китин от бицепсите на Калина?! (СНИМКА)

Да, промяната във външността и е рязка, не непременно естетична, но има много дързост в подобно поява. Вижда се, че Калина няма смущение да се яви така публично, което говори, че тя се чувства комфортно по този начин. Модните варианти да покрие тези ръце не са един и два, като аз ще препоръчам - или един разкошен шал, или добавени ръкави от шифон. Шалът ще спомогне възвръщането на нейната женственост, а шифонът - за да задоволи хорските очаквания за предполагания от тях добър стил. Принцесата е родена със статут, при който хората или обожават обекта на царственост, или го ненавиждат по същата причина.

Удивително беше при Калина в нейните по-предни години, когато тя носеше български носии. Това издаваше едновременно съпричастност към нейната българска принадлежност, както и бе - вид модна линия, високо оценена от западните медии.

Ако бях попитан какво препоръчвам за Нейно Височество, то щях да забраня оголените ръце, стига те да не са нейна временна гордост. Но също така ще препоръчам една стилна шапка, с каквата лично аз не съм я виждал. Защо не един блейзер, който Калина да украси с бродирана българска риза отдолу, както и с една шотландска пола, която ще обедини поне три стила наведнъж. Ако Калина е толкова висока, колкото изглежда на снимките, то високи токчета не и трябват, може да мине с едни стилни, не островръхи, по-скоро заоблени обувки. Смятам, че определена приветливост ще внесе и една усмивка, тук за пример ще дам внучката на покойната кралица Елизабет Втора принцеса Беатрис, която познавам. Беатрис е не само усмихната, тя пори въздуха по един възпитано детински начин и винаги успява да привлече медийното и това на поданиците на короната внимание към себе си.

И да се върна към критиците на българската принцеса. Те са и онези, които не признават баща и Царят, не признават по силата на тази логика нито нея, нито титлата и. Обяснението за някои критики се съдържа в това, но и българинът намира за стилни нещата, с които поколенията му отиват на абитуриентски бал. Тоест - изобилие от тафта, пайети, найлон, всичко това в компанията на чалга и кебапчета. Да, Калина е твърде далеч от тази естетическа философия, макар да има нужда от малко подреждане на модните си приоритети.

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!