0

Т ози въпрос ме мъчи през седмицата - за чий пол са им толкова много половете на джендърите!

Не искам джендър да стане обидна дума, но представителите и като че ли сами я водят на водопой в мръсните води на невежеството. Хората, родени с откроен пол все повече вземат на подбив тази политика, няма да сгреша ако кажа, че измежду хомосексуалните също се случва това. Трябва някъде в сърцевината на тази идеология да има нещо важно, нещо скрито, търговско или растящо в момента, за да се надигат тези топли вълни от прибързване. Като стара мома те ще чукат на школските врати, комай им се отвори парашута.

Сега със сигурност не искам да ида на рентгенолог в Англия, защото ще ме питат какъв пол съм. Ами, освен да им кажа, че съм Ру Пол, няма кой знае каква разлика, май. Та, трябва значи аз да отговарям на дебилни въпроси, предвид, че в личната ми карта пише от кой пол съм, а по външни белези, очевидно е, няма как да забременея. Освен след рентгенолог британский да искам направление за гинеколог, където да се оплача от подута матка, пък те да си я търсят с ехографа или пък ръчно.

Чудя се още колко дълго хората с ясна полова представа за себе си, ще търпят това. Защото то ще почука и на тяхната врата - ако навремето някое дете носеше въшки или трипер, днес може да ви се завърне с цяла идеология. Тази идеология, понеже не може да се лекува, трябва да бъде изначално предотвратена.

Сложена на подобни ластици, лабилната детска душа ще се тряска от единия до другия край на мислите, в които вече са посадени плевелите на съмнението и озадачението. Тук се изисква твърдата родителска опека, подкрепа и знания, за да поведат поколението си напред. След 18 години, по закон и морал, децата могат да постъпват както искат със себе си. Останалото са ненужни главоболия, не само защото едно момче може да иска днес да е Мерлин Монро, а утре Пенчо Кубадински. А защото повечето от тези желания са породени в обърканите им главици странично и кой знае по какви подбуди.

Мислете за бъдещето и уважавайте хетеросексуалните и онези, които раждат. Еднополовата любов е ялова, за жалост. Там плодове няма!

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!