0

И зумен и потресен съм... Някой ме следи и ме издава на рекламни и други агенции във връзка с мъжкото ми достойнство. Иначе, как да си обясня, че отивайки в пощата до нас, след получено известие за пратка, служителката ме поглежда презрително и казва: „Минчев, имате малък пакет...“ Господи, Едит, казвам си, откъде са разбрали за тази толкова дълбоко пазена тайна.

Прибирам се с „малкия си пакет“ вкъщи и отварям пощата, но електронната. На имейла ми- тази Светая Светих на анонимността, дискретността и прочие, се мъдри апел - За постигане на по-голям размер мъжко достойнство- доверете се на... и следват имена на продукти и процедури, които „ще оправят нещата“.

Следващият насърчаващ имейл е за гъбички по краката и го прочетох точно, докато гаджето поднасяше вечерята - гъби с телешко. Срам и резил, гледам изкосо гаджето и се питам той ли ме е издал на рекламните власти. Добре, викам си, че нямам вагинална сухота или диария в този момент, че как ще ги съчетавам, не ми се мисли.

Изобщо рекламната съобразителност я няма никаква, а проучващите екипи са си сбъркали професията. Не можеха ли да пратят рекламата за малък пакет на бившия ми, че да получа и аз своята доза отмъщение и удоволетвореност...

Може ли да им пратя имейла на комшийката от партера за някаква боя за коса и на другите съседи за климатици, защото входа мирише на кухня от тях. Мога, разбира се, само да видя този крем за вагинална сухота дали може да се използва за друго, че нещо ми се напукаха петите от стъпване по сухия пясък на рекламите.

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!