0

М ехлем за шарената ми душа е, че няма да гледам многоцветното знаме така натрапено, така криворазбрано в контекста на една ненужна училищна пропаганда.

Човек се ражда какъвто и е не трябва да бъде потискан или насърчаван за това, което е. Роден си гей, върви напред, спазвай законите, бъди мил и учтив, работи усърдно. Роден си хетеро - за теб важи същото. Да ходиш в училищата и да „издирваш“ или „създаваш“ нежни души е отвратително и не е природосъобразно. Да засаждаш розови храсти в подрастващите е като да обвиваш с тръни душата им. Христос вече е изнесъл веднъж и завинаги общия ни грях. Затова не е необходимо други пророци и богове да шетат сред децата ни. 

Душата е тук, за да знае кога и какво, може да я навести някой проповедник, но тогава когато тя е способна да направи избора си. Иначе в нея могат да се наливат всякакви нечистотии, който да превърнат в блато вложеното Свише. Всички сме различни според отсрещният, така че, моля, нека не натрапваме различността си. Особено тя да бъде третирана специално, да ни ограмотяват кое е правилно и кое не. Или кое е модерно и кое не.

Олимпиадата в Париж даде много фалшив тон за песен и тази песен надявам се, няма да бъде подхваната поне от българското общество. Ние сме настроени по една система, вярвам - Богуугодна и да ни се натрапват дразнещите херци на различността само може да ни сплоти. Българинът е устойчив и в своя катилизъм, май ще се окаже прав, за да държи на разстояние подобни опити за поробване. Едно време от турците, днес от джендърството. Българинът обича децата си дотолкова, че да ги пусне свободни в избора си, а не странични хора да определят този избор. Особено ако той е свързан с подтикване към цели и интереси, противостоящи на християнското семейство и нрави. Избори, индоктринирани знания и състояния, от които обществото може да заболее.  

Хора, благодаря ви, че предотвратихте това. Не цитирам отделни имена, защото вярвам, че това е общият дух на нацията, химнът на разбирателството, одата на целомъдрието.

Благодаря.

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!