0

С лучаят с Онази певица, задържането й от органите на реда, хапчетата за настинка и прочие, ме върна във ватманските ми спомени.

Някъде през 80-те години на 20 век, предполагам и сега, ватманите първа смяна минавахме на дрегер за алкохол. И представете си вие, някои колеги показваха алкохол и не биваха допуснати във возилото. Оказа се накрая обаче, че преди това са пили боза и ако е била достатъчно резлива, то това се е отразявало на показанията на дрегера. А вие ще ми говорите, че горката Онази певица с нурофена си не е била права. Хората от една боза навремето изглеждаха пияни.

Затова предлагам хапчето на звездите да е Еспумизан - то премахва газовете а виждаме, някои звезди са толкова надути, че трябва да спаднат леко. Вземате по три наведнъж преди да седнете зад волана и постепенно спадате. Тогава, ако ви спрат от полицията по надути звезди, ще минете между капките, дори това да са капки валериан.

Много трябва да се внимава с хапчетата в днешно време, защото не се знае дали и в хапчетата за добро храносмилане няма съставки, които да се отразят на вашето състояние по време на шофиране. Представете си, че започнете да пускате газове в автомобила и ви спрат веднага след това. Органът на реда или всякакъв там орган ви спира, лъхват го вашите газове и ви вземат кижката до установяване това стомашни газове ли са или марихуана например. Достатъчни обстоятелства да ви орезилят заради едно хапче.

Ами, ако имате екзема на ръцете или е останал лубрикант по тях след щастлива вечер, плъзнат се пръстите по волана, ха наляво, ха надясно, органът на реда или друг орган ви спрат, че криволичите по магистралата. Иди обяснявай, че ръцете ти още са в плен на плъзгащият се и прокарващ си път във влажността лубрикант. Ама господин полицай, от лубриканта е, пък и мисля, че глътнах... Какво си глътнала, не признавай съвсем, защото от някои неща глътнати от неправилното място, от друго поети, се раждат деца.

Внимавайте на път и с някои храни. Един кренвирш може да направи чудеса, особено ако сте го забравили на седалката и после сте седнали върху него. Спира ви органа на реда или друг орган и казва - станете, моля... А под вас фалически кренвирш, потънал в издайнически кетчуп и горчица. Цветове - издайнически и уязвителни. О, о, о, госпожице, пита органът, какво се случва под вас, знаете ли че самозадоволяването по време на шофиране не е коректно и съвместимо по еди кой си член. Обърканата кифла-шофьор пита - ама какъв член господин орган, това е кренвирш. А, казва органът, по този член трябва да ви отведа в районното. Членът и гледката ще бъдат надлежно разгледани и след съставяне на протокол ще бъдат направени съответните изводи.

Внимавайте какво ядете докато шофирате мили дами, особено ако е течен шоколад, или пък Мон шери, дето имат алкохолец вътре. Опасности дебнат отвсякъде, да не говорим ако сте опитали боза след всичко това.

Нека фармацевтичните компании обмислят прахчета Дионзин, които да предизвикват бързи хрумвания при наличие на забранени вещества в кръвта. Но и с това не бива да се прекалява!

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!