0

Р евниво гадже забрани на актрисата и носителка на титлата „Мис Силикон“ Анна-Мария Чернева да се снима по бельо, научи от свой източник „Телеграф“.

Красавицата стана част от фотосесия за календар на „Мис Силикон“, в него участват победителките от конкурса.

Това, което прави впечатление обаче, е, че всички са по оскъдно бельо, единствено Чернева позира по дантелена блуза с дълъг ръкав.

Бюст

Причината според клюката е, че тя имала изрична забрана да се включва във всякакви фотосесии и рекламни клипове по бельо и дори бански.

Миската се чудела как да излезе от ситуацията, тъй като договор с конкурса не й позволявал да откаже снимките, в същото време обаче не искала да си има излишни неприятности, така взела участие с изричното условие, че ще закрие силиконовия си бюст.

Духовно

Припомняме, че Анна-Мария се раздели с дългогодишния си приятел Теди Хитлера, а малко след това намери любовта в лицето на нов мачо.

Откакто е с него, хубавицата коренно е променила поведението си, коментират нейни познати. Както „Телеграф“ първи писа, преди няколко месеца дори премина курс за духовно развитие и усъвършенстване.

Самата Анна-Мария тогава каза пред „Телеграф“, че има желание да работи и да се развива все повече професионално като актриса и да загърби моделския живот.

Междувременно календара на „Мис Силикон“ вече е факт, момичетата дори пуснаха 5 специални броя, които ще подарят чрез томбола на петима от най-верните си почитатели с автограф и целувка от всяка една от тях.