0

С ъпругът на Емили Ратайковски, Себастиан Беър-МакКлард, с когото тя се развежда, е обвинен в сексуален тормоз и неподходящо поведение с тийнейджърки.

Млада жена, която сега е на 24 години, твърди в материал, публикуван в сп. Variety, че филмовият продуцент се е свързал с нея, когато е била само на 17 години чрез Instagram. Те се срещнали в таванско помещение в Ню Йорк и тя получила малка роля във филма му „Добро време“.

Неидентифицираната жена каза, че когато пристигнала на снимачната площадка, очаквала да снима със звездата от филма Робърт Патинсън, но вместо това засне гола сцена с „актьор, който наскоро беше освободен от затвора“, което я накарало да е почувства „напълно зашеметена“ и „ужасена“.

„Стресът ми само се влоши, когато от нищото актьорът прошепна в ухото ми дали „може да го пъхне“, докато камерите работят. Казах „не“, разкрива жената. Малко след тази случка момичето започнало да спи със Себастиан Беър-Маклард.

Междувременно и втора жена обвини продуцента в непристойно поведение. Тя твърди, че когато била на 18 години той е започнал да я сваля в Instagram, като й давал „обещания за кариера“. Тя твърди, че двамата са се срещали и са имали сексуални контакти без да използват предпазни мерки.

Обвиненията на втората жена датират от периода, когато Маклард беше женен за моделката Емили Ратайковски. Двамата сключиха брак през 2018 г., само две седмици след като разкриха, че имат връзка.

Сега двамата имат 2-годишен син Силвестър, но Ратайковски подаде молба за развод през септември 2022 г. на фона на твърденията, че режисьорът й е изневерявал многократно.