0

Н ародната изпълнителка Ива Давидова изживя поредно разочарование в личен план, след като хвана в изневяра бащата на дъщеричката си, коментират в светските среди. Мъжът й кръшнал с чистачка, която на всичкото отгоре има три деца.

Разлъка

Според запознати в началото всичко между мъжа на Ива – Димо, и въпросната чистачка – Радостина, тръгнало като обикновена забежка, но след това прераснало в дълга връзка, а с днешна дата дори живеят заедно в Германия, където въпросната Радостина живее в общинско жилище. За задявката на съпруга си Ива разбрала от самата нея, която й писала във Фейсбук. Мъжът й първоначално отричал, но после признал, че в живота му има друга жена. Това довело до незабавното подаване на молба за развод от страна на народната певица. Приятелки на Давидова разкриха, че я вбесил фактът, че съпругът й оставил с нея да се занимава любовницата, а той нямал смелост пръв да я погледне в очите. Близки до нея разкриха, че Ива буквално е минала през 9-те кръга на ада, след като цялата истина излязла наяве.

Събитие

Екип на „Телеграф“ потърси певицата за коментар, но тя отказа да говори в момента с думите: „Да, вярно е, развеждам се, но не желая да коментирам нищо повече, докато делото не приключи. Лек ден.“ Нейни приятелки пък разказаха, че в момента певицата бачка непрекъснато, за да осигури прехрана на дъщеричката си и да не им липсва нищо. Дори е отворила агенция за организиране на събития, което е допълнителен бизнес, освен участията й.