0

С ръбската легенда Цеца Величкович ще отпразнува своя творчески юбилей с почитателите си в София.

Любимката на народа ще излезе на голяма сцена пред българска публика на 1 декември тази година. Грандиозният концерт, който подготвя любимката на поколения българи, ще се проведе в най-голямата зала у нас „Арена София“.

Промоция

Цеца планира дългоочакваното огромно шоу в София, с което ще отбележи 35 години изява на сцена. Неслучайно тя избира България за нов голям концерт. Много пъти изпълнителката е споделяла, че се чувства много добре в нашата родина и се радва на огромна любов от българските си фенове. На сайта www.ceca.bg всички почитатели на певицата могат да следят всичко най-интересно за предстоящото голямо шоу. Срещу бърза регистрация на сайта ще можете първи да разберете кога билетите ще са в продажба и да се закупят на промоционална цена за Early Bird. Също така всички записали се имат шанс да спечелят уникална изненада – личен поздрав от самата Цеца.

Самолет

През юни тя празнува юбилея си и на морето, като пристигна с частен самолет за концерта си във Варна. Любимката беше посрещната с торта на сцената, а подгряващ изпълнител беше популярният млад изпълнител Меди. Концертът беше по повод 35-годишнината на сръбската легенда на сцената, а залата беше изпълнена от хиляди фенове на певицата. След мероприятието Цеца публикува стори в социалната мрежа, с което благодари на почитателите си. Ден преди това тя отпразнува 49-ия си рожден ден. Тя получи редица поздравления, но най-вълнуващо за нея беше изпълнението на внука й Желко, който пя на микрофона. Тази година Цеца отпразнува рождения си ден със семейството си, а освен това тя получи поздравления от дъщеря й Анастасия и от брата на бъдещия си зет.