0

Л егендарният спектакъл на Сашо Морфов „Хъшове“ се завръща в Народния театър от 10 септември. Проверка на „Телеграф“ видя, че има и втора дата, която е на 15-и същия месец.

Постановка

В постановката участие вземат Деян Донков, Валери Йорданов, Руси Чанев, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Стоян Ангелов и още куп обичани артисти от трупата на Народния. Билетите са на цени от 10 до 100 лева и вече по-голяма част от тях са разпродадени.

Припомняме ви, че преди три години спектакълът бе свален от сцената на Народния, а Александър Морфов изгонен заради скандал с тогавашния директор Мариус Донкин. Всички почитатели на театралното изкуство искаха „Хъшове“ да се върне отново, тъй като това е спектакъл, игран години наред, а през 2019-а отбелязаха 300 представления в Народния.

Новият директор Васил Василев подсказа, че ще се завърнат на сцената на финалното изпълнение на Дарин Ангелов в шоуто „Като две капки вода“. Тогава Ангелов се представи с песента на Влатко Стефановски „Бел кон”, която звучи в „Хъшове“ и след изпълнението си заяви, че се надява публиката да може отново да гледа спектакъла в Народния, на което г-н Василев отговори положително. Ето че два месеца по-късно Морфов и „Хъшове“ отново са в афиша.

Отпуск

Дарин Ангелов, Теди Духовникова и Ана Пападопулу на партито.

 Дарин Ангелов, Теди Духовникова и Ана Пападопулу на партито.

Трупата пък вече излезе в заслужен летен отпуск и си спретнаха прекрасно парти по случай края на сезона. Актьорите се събраха в ресторанта на театъра и в смях и закачки се поздравиха за успешно отминалите месеци, а феновете им с трепет очакват да се завърнат през септември. Част от споделените мигове с колеги показа Теди Духовникова. Тя пусна няколко кадъра в социалните мрежи, на които позира заедно с Ана Пападопулу, Диана Добрева, Радина Кърджилова и Дарин Ангелов. От снимките се вижда, че бандата си изкарва повече от добре, съдейки по усмивките на всички. Под фотосите Духовникова написа: „Можем сериозно да работим, но можем и сериозно да се веселим. Купон в Народния театър за края на сезона. Новият сезон ще е вълнуващ!“.