0

Е дна от примите на Народния театър „Иван Вазов“ - Виктория Колева, се сгоди на 63 г. Голямата актриса изненада колежките с новината в социалните мрежи. “С нищо не се издаде в гримьорната. Но явно ще пием вино“, коментира Биляна Петринска.

Плаж

Пред „Телеграф“ самата Виктория Колева разказа подробностите за щастливото събитие: „В края на септември бяхме на Празниците на изкуствата Аполония в Созопол. Бяхме на плажа с приятели, но те нищо не разбраха, защото влязохме в морето само двамата и спонтанно Емо ми предложи да сключим и църковен брак, тъй като по соца това не бе разрешено. Вчера отидохме в един магазин, от който купихме диамантения пръстен, и ми го сложи точно пред църквата „Свети Седмочисленици“.

Тайна

Венчавката ще е догодина - в деня, в който се навършват 40 г. от сключването на гражданския брак. „На 30 септември ще е, ще видим в коя черква ще е, засега е в „Седмочисленици“, добави звездата от „Пълна лудница“ и сериалите „Порталът“, „Недадените“, „Скъпи наследници“ и „Морска сол“. А каква е тайната рецепта на дългия брак със сценариста на филма „Гунди. Легенда за любовта“ Емил Бонев, Виктория Колева е категорична: „Любовта, не виждам друга тайна“.