0

Ю гофолк легендата Неда Украден си търси мъж. 71-годишната изпълнителка на хита „Zora je” разкри критериите, на които трябва да отговаря партньора й.

Най-важният от тях е да няма голяма разлика във възрастта.

„И по-млади, и по-възрастни ме харесваха. Не бих искала да има такава разлика, за да мога да го родя. Това не означава, че сега това е най-висшата нравствена мисъл, но не бих искала да бъда нечия майка“, обясни тя.

По думите й външния вид на мъжа до нея не е най-важното нещо

„Сега бих потърсила нещо различно. Трябва да е много, много интересен, интересен, умен, да му се възхищават, да е успешен, да не е комплексиран, да е човек, който знае какво е хубаво вино и качествена храна, и красиво цвете, и опора, и комплимент. Всичко това е условие на всички условия. Цветът на очите и височината са напълно без значение“, продължи изпълнителката.

Припомняме, че Неда Украден беше омъжена за режисьора Милан Билбия, който почина на 77-годишна възраст през 2013 година от инсулт. Той беше 14 години по-голям от нея. Двамата имат дъщеря Йелена. След смъртта на съпруга си хитовата певица рядко говори за любовния си живот.