0

О т два дни насам Марк Антъни и Надя Ферейра вече са семейство! На 28 януари в 19:30 ч. двамата официално засвидетелстваха любовта си пред целия свят, казвайки си "Да" по време на бляскава церемония, провела се пределите на Музеят на изкуствата "Pérez", разположен в сърцето на Маями. 

В присъствието на своите семейства, 54-годишният латино певец и 23-годишният парагвайският модел се ожениха осем месеца, след като обявих своя годеж. Списъкът с гости, станали свидетели на дългоочакваната церемония, бе повече от впечатляващ, тъй като включваше имената на едни от най-големите знаменитости на нашето време. Сред хората, притаили дъх, докато влюбените се вричаха във вечна вярност и любов, бяха Дейвид и Виктория Белкъм, Салма Хайек, Луис Фонси, Малума и други, сред които президенти на някои страни от Латинска Америка.

Известна с красотата си, парагвайката манекенка сияеше от радост в красива булчинска рокля, проектирана от модна къща "Galia Lahav", докато изпълнителят, заложил на "Christian Dior", бе не по-малко щастлив до нея. За своя специален ден булката се бе спряла на изключително нежен тоалет с деликатни дантелени детайли. Още с появата си пред събралото се множество, финалистката в конкурса "Мис Вселена 2021", която изглеждаше като принцеса, оживяла от приказките, предизвика неподправен възторг у всички уважили събитието, но най-вече у младоженецът, чакащ я в края на сватбената алея.

Карлос Слим и Дейвид Бекъм си поделиха важната роля на кумове на роденият в Ню Йорк носител на две награди "Грами", който избра двама от най-добрите си приятели мъже да застанат до него в този съдбовен момент. Мексиканският бизнесмен и легендата на английския футбол от години са част от доверения кръг на певеца, държащ рекорда за най-много продадени латино албуми за всички времена, записан в книгата на рекордите Гинес. Дейвид пристигна на венчавката със съпругата си Виктория, която навремето се прочу с участието си в успешната момичешка група "Spice Girls", а към днешна дата е популярен моден дизайнер и телевизионна личност.

Изпълнителят на "Vivir Mi Vida" направи публичен романса си с изкусителната брюнетка, която е с малко над три десетилетия по-млада от него, в началото на миналия април, когато сподели общи кадри с нея в социалните мрежи. Само месец по-късно, навръх рождения ѝ ден, той падна на едно коляно срещу нея, искайки ръката ѝ с пръстен, украсен с диамант.

Антъни има три брака зад гърба си, като единият от тях е с колежката му Джей Ло, от която има син и дъщеря - близнаците Ема и Макс. Двамата бяха семейство от 2004 г. до 2014 г. Той е баща на общо шест деца.