0

А ктрисата Силвия Петкова заедно с детето си спаси врабче, което бе оплетено цялото във водорасли на брега на морето. „Беше чисто мокро и полуживо“, сподели самата звезда.

УСТА В УСТА: 100 кила прави изкуствено дишане на пилета! (ВИДЕО)

Благородство

Силвия направи този благороден жест със сина си Сава, докато плажуват на българското Черноморие. Грижовната майка и детето видели мокрото врабче на брега и решили да го спасят, като го завият в малка кърпа, за да го стоплят. Пред него те сложили водичка и трохи хляб в малки купички. Все пак Силвия се обърна и към почитателите си в социалните мрежи, като ги попита дали имат и други идеи за подобряване на здравословното състояние на животинчето, защото много иска то да бъде напълно излекувано. Няколко часа по-късно пиленцето вече прелиташе на плажа, показа самата актриса, като сподели видеоклип. „Ето го, живо е и лети. Спасихме врабчето. Доста уплашено, но с песен успя да полети към семейството си“, казва благородната звезда с радост.

Урок

Петкова въпреки многото работа в киното и театъра винаги намира време за малкото си момченце. Двамата често споделят забавни моменти заедно, но и учат ценни уроци. „Едно! Ако на нещо искам да науча сина си – това е то. Да се слива с природата и живите същества! Вярвам, че това умение го имат само добрите хора“, възкликва грижовната майка.

Facebook