0

Д вама българи успяха да се доближат възможно най-близо до Леонардо ди Каприо и да си направят селфи с него, видя „Телеграф“.

Това се случи на червения килим на филмовия фестивал в Кан преди премиерата на новия хит на Мартин Скорсезе „Убийци на цветна луна“.

Трудно

„Лео ди Каприо беше много отзивчив този път. Бяхме на премиерата на новия филм на Мартин Скорсезе с негово участие и Робърт де Ниро. Нора Недкова също беше сред гостите в залата. Сдобихме се с покани доста трудно, изживяването беше незабравимо да гледаш филма на няколко седалки разстояние от Лео и Де Ниро“, разказа пред „Телеграф“ Христо Могилански, един от прочутите „ловци на автографи“ у нас.

Другият, който се щракна с любимеца от „Титаник“, „Плажът“, „Бандите на Ню Йорк“ и много други, е операторът на NOVA Таси Асенов. Заради снимките на червения килим прожекцията се забави с цели 45 минути, но въпреки закъснението предизвика фурор и след края на лентата цели 10 минути ръкопляскаха на екипа, изправени на крака. В публиката бяха още Салма Хайек, Роби Уилямс, Тоби Магуайър, Тим Кук, Алесандра Амброзио и много други. Критиците пък заявиха, че Леонардо ди Каприо прави ролята на живота си в „Убийци на цветна луна“.

Facebook

Парти

„Също бях на откриването, където връчиха почетната „Златна палма“ на Майкъл Дъглъс, а после и на афтър партито. Катрин Зита Джоунс и дъщеря му бяха неотлъчно до него. Бях и на парти на списание „Варайъти“ с Харисън Форд по повод новата част на филма “Индиана Джоунс”. С него беше й жена му Калиста Флокхард, известна от сериала “Али Макбийл”, разказа още пред „Телеграф“ Христо Могилански. Всяка година фестивалът събира над 12 хиляди изявени творци от филмовата индустрия. Финалът е на 27 май, когато ще бъде връчена и голямата награда „Златна палма”. 21 филма се състезават за престижното отличие, като сред тях са лентата на Мартин Скорсезе „Убийците на цветна луна” и „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата”.

Facebook