0

О ператорът на Нова телевизия Таси Асенов успя да се щракне с холивудската звезда Майкъл Дъглас на червения килим в Кан. Таси е на фестивала работно, но това не му попречи да се докосне и да отдели минута за фотос с някои от най-големите имена в световната киноиндустрия. 

Емоция

На 76-ото издание на фестивала в Кан Асенов успя да издебне и Жан Мишел Жар. „Невероятни хора са. Наистина са звезди, заради отношението, което имат към хората. 90% от тях са много мили и дружелюбни. Майкъл Дъглас го чаках 8 часа, въпреки че не знаех откъде ще дойде, но извадих късмет. Като го видях да слиза от колата, го помолих за снимка, той се съгласи, а аз му споделих, че от 20 години чакам тази среща“, сподели Таси за нашата медия и не скри, че от вълнение се е разтреперил при срещата си с Дъглас. 

Заглавия

За голямото филмово събитие се очаква да пристигнат звезди като Леонардо ди Каприо, Натали Портман и Харисън Форд. Всяка година фестивалът събира над 12 хиляди изявени творци от филмовата индустрия. Финалът е на 27 май, когато ще бъде връчена и наградата „Златна палма”. 21 филма се състезават за престижното отличие, като сред тях са лентата на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната Луна” и „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата”.