0

В сеизвестен факт е, че звездите също се забъркват в неприятности. Понякога някой скандал или развихрила се драма обаче може да подпомогнат професионалното им развитие. Но има и случаи, в които кариерата им бива напълно съсипана. Вижте кои звездите, съсипали кариерата си сами. 

Амбър Хърд

gettyimages

Едно от най-популярните дела в САЩ бе това за развода на Амбър Хърд и Джони Деп. Двамата бяха заедно от 2015 до 2017 година. Актрисата обвини Деп в домашно насилие. През 2019 г. актьорът заведе дело за клевета, което бившата му съпруга оспори. Съдебно жури в крайна сметка постанови, че тя трябва да му плати $15 милиона за клевета.

Уил Смит

gettyimages

Шамарът, който актьорът зашлеви на комика Крис Рок, ще влезе в историята. Защото се случи по време не 94-ата церемония по връчването на наградите „Оскар”. Смит, който спечели престижното отличие за най-добър актьор, се разгневи заради шега със съпругата му Джейда, която страда от алопеция. Въпреки извинението, гневната му реакция му навлече забрана да присъства на церемонията на „Оскарите” в следващите 10 години.

Езра Милър

gettyimages

Оказа се, че срещу звездата са повдигнати криминални обвинения включително за хулиганство, тормоз и кражба с взлом. Стана ясно още, че бивша приятелка на Милър е извадила ограничителна заповед срещу него. Заради обвиненията беше прекратен договорът му за хитовата роля на Светкавицата от вселената на супергероите на DC.

Арми Хамър

gettyimages

Звездата от "Назови ме с твоето име" се оттегли от светлината на прожекторите. Причината - през март 2021 година той беше обвинен в сексуално посегателство срещу няколко жени.  Звездата отрече да е замесен в каквито и да е било престъпления, но все пак напусна филма на Дженифър Лопес Shotgun Wedding, за да прекара повече време със семейството си. По-късно актьорът потърси помощ заради злоупотреба с наркотици, алкохол и секс. 

Линдзи Лоън

gettyimages

Кариерата ѝ започва в ранна възраст с римейка на филма „Капан за родители”. Филмите „Гадни момичета” и „Шантав петък” затвърдиха успеха ѝ. Но славата ѝ не продължи дълго. Злоупотребата ѝ с алкохол и наркотици излезе от контрол в началото на 2000-та година. Тя влезе на няколко пъти в клиника за лечение на зависимости. Но лошата ѝ репутация се затвърди, след като на няколко пъти я хванаха да шофира в нетрезво състояние и дори причини катастрофа.

Мел Гибсън

gettyimages

Той можеше да е една от големите холивудски легенди, ако името му не се замесваше често в скандали. Актьорът е участвал в 43 касови филма и можеше да снима още. Но заради видеа, станали публично достояние, в които той отправя откровено обидни и расистки забележки, кариерата му внезапно залезе.

Бил Козби

gettyimages

Комикът придоби известност благодарение на ситкома „Шоуто на Бил Козби”. Но срещу 83-годишната звезда през 2015 година бяха повдигнати множество обвинения за дрогиране и насилване на жени, докато те са в безпомощно състояние.

Кевин Спейси

gettyimages

В продължение на десетилетия той бе едно от най-известните имена в Холивуд. Но обвинения в сексуално посегателство над малолетен преди години напълно съсипа кариерата му. Актьорът заяви, че използването на сексуалната му ориентация срещу него в съда е „отвратително”, и отрече всички обвинения.

Чарли Шийн

gettyimages

Личният живот на актьора е истински драматичен сериал. Проблемите му обаче се отразиха на блестящата му кариера, след като беше замесен в няколко скандала с проститутки и разпространението на порнографски материали. Освен това няколко жени го обвиниха в посегателство, расизъм и дори сексуално посегателство срещу дете.

Лиа Мишел

gettyimages

Звездата от „Клуб „Веселие“ е известна с трудния си характер. Именно проблемите, които създава на снимачната площадка, отказват режисьорите да я наемат.

Фей Дънауей

gettyimages

Актрисата е друга изпаднала в немилост заради тежкия си характер звезда.

Марк Салинг

gettyimages

Звездата от „Клуб „Веселие“ беше обвинен в разпространението на детска порнография. Той се призна за виновен и се самоуби седмица преди окончателното произнасяне на присъдата му.

* Източник: NOVA