0

Р азводът между Бен Афлек и Дженифър Лопес явно му се отразява доста добре. Актьорът бе забелязан с усмивка до ушите, докато влиза в офиса си в Бевърли Хилс, Калифорния.

GAME OVER: Бен Афлек разкри причината за развода! (СНИМКИ)

Това пробуди любопитството на феновете дали пък вече не е успял да замени Лопес с някоя друга изгора. 

Иначе носителят на "Оскар" постоянно е осмиван заради безизразното си лице, но сега явно има причина да се усмихва.

КАЗА ТЕЖКАТА СИ ДУМА: Джей Ло проговори за развода с Бен Афлек! (ВИДЕО)

Според източник на Page Six Афлек е бил много щастлив през деня. Но въпреки усмивките му, лятото му било много тежко на фона на бракоразводната процедура с латиновидата Джей Ло.

​„Той просто се опитва да остане концентриран и да направи всеки ден възможно най-добър“, каза източник.

Слуховете за раздяла се разнесоха още от май, когато 55-годишната Лопес мина по червените килими на Met Gala и нейната премиера на филма ѝ "Atlas" сама, докато 51-годишният Афлек остана в Лос Анджелис - уж защото бил зает с работата по "Счетоводителят 2".

По-рано стана ясно, че Афлек отлага официалното подаване на молба за развод, за да избегне по-нататъшното унижение на Лопес.

Наскоро той закупи имение за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс, Калифорния, като по този начин слага начало на живата си след раздялата. Брачният дом, който споделяше с Лопес, в момента се продава за 68 милиона долара.

Двамата имат общо пет деца. Лопес има 16-годишни близнаци - Макс и Еме - от предишния си брак с Марк Антъни. Междувременно Афлек споделя три деца - Вайълет на 18, Серафина на 17 и Самуел на 12 - с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Според близки до семействата Гарнър е „насърчавала“ звездата от „Добрият Уил Хънтинг“ да работи върху брака си с Лопес

НА ФОНА НА БЪДЕЩ РАЗВОД: Дженифър Гарнър утешава Бен Афлек! (СНИМКИ).

„Тя напълно подкрепя връзката им и не иска нищо повече от това той да бъде щастлив“, каза вътрешен човек пред Us Weekly.

Според източници обаче никой от близките на Джей Ло, освен майка ѝ, не е харесвал Афлек. При предишната има връзка, в началото на века, Лопес се раздели с дългогодишния си мениджър Бени Медина заради Афлек, защото не го е харесвал.

„Двамата не се понасят. Те не се разбират и все още не се харесват“, каза източник.

Медина беше мениджър на Лопес в началото на 2000-те, но се раздели с нея, след като тя се сгоди за Афлек през 2002 г. Връзката им е изиграла роля в напускането на Медина.

Въпреки това, след като двамата се разделиха през 2004 г., Медина и певицата се събраха отново.