0

А ктрисата с български корени Нина Добрев бе специален гост на представянето на пролетната колекция на Виктория Бекъм по време на френската Седмица на модата. Звездата се появи облечена в любимия бял костюм на Виктория от последната й колекция.

Бяло

„Никой не може да направи по-добре костюм от теб, Виктория Бекъм”, написа Добрев под публикация в нета, на която споделя подготовката си за бляскавата вечер. Със същия костюм се появи и самата дизайнерка ден по-рано. Както отбелязват модни критици, това е любимият й класически стил, а тя неведнъж е представяла подобен модел в предишните си колекции, което веднага го превърна в любимата й кройка.

Хелоуин

След ревюто Нина не пропусна да обяви модното шоу за номер едно. „Челюстта ми все още е на пода след шоуто на Виктория Бекъм. Нула забележки. Колекцията, атмосферата, абсолютно съвършенство. Поздравления VB, благодаря, че ме приехте да бъда ваш специален гост”, написа актрисата под пост, на който позира с дизайнерката. Малко след това добави още една снимка с половинката й - легендарния футболист Дейвид Бекъм. Нина Добрев неведнъж е споделяла възхищението си от Виктория, като преди години дори се бе преобразила в нейния образ за Хелоуин.

* Автор: Василена Маринова