0

А ктьорът и режисьор Евгени Будинов си продава караваната на къмпинг „Градина“.

Пред „Телеграф“ той разкри, че има много ангажименти през лятото и със семейството му нямат възможност да се наслаждават достатъчно дълго на летния им дом. „Мъчно ми е, но ходим едва за 2-3 седмици и няма смисъл да я поддържам“, каза Будинов.

Facebook

Пирати

Актьорът и бивш депутат от ГЕРБ Евгени Будинов разкри, че караваната се намира на къмпинг Офшор-Градина, разполага с навес, към който има собствена баня с газов бойлер и собствена тоалетна, включена към канализацията. Любопитна подробност е, че я е кръстил „Карибски пирати“. Летният дом се продава заедно с всички електроуреди и пълно оборудване. Има място за паркиране. Цената, която Будинов търси за караваната е 24 900 лв., като актьорът допълва, че в тази сума влиза и платен наем до края на сезона, който е на стойност 4000 лв. За контакти и огледи Евгени е предоставил своя мобилен телефон, който е публикуван на официалната му Фейсбук страница Евгени Будинов/Evgeni Budinov.

Школа

Актьорът споделя, че лятото му е много ангажирано, а от 1 октомври актьорската му школа отваря отново врати след почивка в Народно читалище „Алеко Константинов 1897“. Желаещите да запишат детето си могат да пишат лични съобщения на Будинов за повече информация.