1

П одвижен прожектор върху пода препъна Георги Христов по време на грандиозния му концерт в зала 1 на НДК.

Георги Христов в екстравагантния си бял костюм.

 Георги Христов в екстравагантния си бял костюм.
НДК

Падането на звездата на сцената обаче не го спря и той се появи седем пъти на бис пред своята любима публика. А дори част от публиката сметна това за номер от голямото шоу, което най-известният мъжки глас в естрадата ни предложи.

Падането не попречи на звездата да направи супершоу.

 Падането не попречи на звездата да направи супершоу.
Василена Маринова

Очакване

Години феновете на певеца очакваха с нетърпение срещата си с него. „Щастлив съм. Точно три години и шест месеца ми липсвахте“ - призна пред публиката развълнуван той. Облечен в бял екстравагантен костюм, с един широк и един много тесен крачол, певецът представи новите си песни в първата част от концерта. Две от тях бяха изпети за пръв път. „За мен е много важно как ще възприемете тези песни, защото вие сте най-верният барометър“. И оценката на публиката не закъсня с бурни аплодисменти. Без да изневерява на стила си, звездата смени четири костюма.

Класика

Във финалната част от концерта той изпя някои от своите вечни песни, сред тях „Черно и бяло“ , „Още“ и „Нямам нужда от много приятели“. Пред почитателите си изпълни и любимата си народна песен „Девойко мари хубава“, както и оперната класика Nessun dorma от „Турандот“ на Пучини. Звездата пя с оркестър „Симфонета“ и групата си „Черно и бяло“. За да го поздрави, на сцената се качи неговата приятелка Нели Рангелова, която от сцената призна, че цял живот за нея има само двама мъже с едно и също име Георги. Двамата изпълниха общия им хит „Една любов“.

40 минути след последната песен публиката искаше още и още песни и не спираше бурно да аплодира звездата. В паузите между бисовете Георги Христов не пропусна да благодари на президента Румен Радев и първата дама Десислава за присъствието им.