0

Б рад Пит организира парти в чест на 60-ия си рожден ден, а какви подаръци получи?

Тържеството се състоя в Лос Анджелис в ресторант Mother Wolf, където холивудският актьор събра близките си приятели. Любимата на Пит, Инес де Рамон, разбира се, също беше сред гостите.

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ: Брад Пит с новата в Париж за юбилея! (СНИМКИ)

На партито включително я поздравили, защото рождените дни на Инес и Брад са с разлика от един ден - и 28 години: на 19 декември Инес навърши 32 години. Двойката започна да празнува празниците предварително, в Париж, и се върна в Лос Анджелис точно навреме за рождения ден на Инес. Холивудският актьор попадна в обективите на папараците на излизане от ресторанта заедно с любимата си и гостите.

Пит носеше чернозлатиста кашмирена риза на актьорската марка God's True Cashmere от лимитирана колекция на художника Томас Хаусаго (който също беше забелязан на партито). Същата риза като тази на Пит не е в свободна продажба, но подобен модел в син цвят струва шест хиляди долара. За партито Инес избира бяла къса рокля с разкроена пола и мокасини на Christian Louboutin, предаде БГНЕС.

Гостите подариха на актьора много произведения на изкуството. Сред тях - картина с два вълка и селфита на Пит и де Рамон в рамка.

Изборът на подаръци не е изненадващ: самият Пит обича живописта и изкуството като цяло. Веднъж той призна, че именно арт практиките са му позволили да преживее трудния си развод с Анджелина Джоли.