0

Л юбимката на народа - Данчето Христова, издържа на брутална жега по време на концерта си в Античния театър в Пловдив.

Завладяна от вихъра на музиката и емоциите, естрадната ни звезда дори си забрави ветрилото по време грандиозната си изява във вторник вечерта, научи „Телеграф“.

Голямата певица пя повече от два часа и половина, без да пие вода, като успя да издържи геройски на 38-градусовата жега, разказаха нейни фенове. Оказа се, че тя си е приготвила ветрилото на сцената, но в суматохата се сетила за него едва две песни преди финала.

Йорданка Христова напълни Античния театър в Пловдив

 Йорданка Христова напълни Античния театър в Пловдив
Facebook

Лили Иванова

Почитателите на звездата бяха посрещнати с шампанско, вино и уиски при влизането си на Античния. Освен с щедри аплодисменти за всяко изпълнение те я възнаградиха и с красиви букети.

Млади и стари са на крака пред голямата певица

 Млади и стари са на крака пред голямата певица
Facebook

Един от тях бе от майката на певеца и композитор Стоян Захариев, която се оказа набор на Данчето и е празнувала 80-я си юбилей часове преди концерта. Своите цветя обаче не можа да поднесе Лили Иванова. Сестрата на певицата, която е адашка с колежката й, кацна в България малко след края на шоуто, но пък ще има възможност да се наслади на рецитала й в Несебър тази вечер.

Тони Стораро

Христова се извини на публиката си, че Тони Стораро не може да присъства на концерта, тъй като е на морето. „Той е единственият жив от дуетните ми партньори. Преди няколко години имах рецитал на джаз феста в Банско и след това едно ромче дойде да ми иска автограф за баба си.

Неговото приятелче го попита „Коя е тая?“, а то му отговори: „Тая, дето пее с Тони Стораро“. Дадох автограф и за неговата баба и му заръчах да я пита да му разкаже коя е тая“, сподели с чувство за хумор любимката на няколко поколения.

Васил Найденов

Тя не спря да се шегува още от самото начало на концерта, като обяви, че две антики са се събрали. После се обясни в любов на Пловдив и почете своя ментор Милчо Левиев, заради когото е започнала да обича Филибето.

Дуетите с Васил Найденов изненадаха публиката

 Дуетите с Васил Найденов изненадаха публиката
Facebook

При представянето на една от новите си песни - „След нея“, Данчето сподели, че й е написана от Вида Пиронкова, дъщеря на големия пловдивски художник Енчо Пиронков. После изненада с два дуета с Васил Найденов, като на „Амор“ размени две от думичките на гениалната Маргарита Петкова. Йорданка Христова блесна в червено и черно – ефирен тоалет от известната дизайнерка Марчела, а след шоуто раздаде автографи върху първия том на мемоарите си „Изповед“.