0

Е рос Рамацоти проговори на български по време на концерта си в зала „Арена София“ миналата вечер. Той нито веднъж не каза Thank you, след всяка песен се обръщаше към публиката с „Благодаря“. От своя страна почитателите, препълнили залата, всеки път го даряваха с бурни овации.

Отношение

Освен с „благодаря“ в набора от български думи на Ерос е и фразата „Как сте?“. Изпълнителят пя повече от 2 часа за феновете си в София, като показа завидно отношение към публиката, което само може да служи за пример на много от родните ни звезди. Ерос почти през песен слизаше от сцената и отиваше при хората, като дори галеше децата, гушкаше дамите, а мъжете получаваха ръкостискане или братска прегръдка. Дори един от присъстващите успя да се сдобие и с автограф от него върху една от плочите му.

Екип

Един от най-кулминационните моменти, и то още в началото, беше, когато в залата се чуха акордите на вечния хит на Джо Кокър You can leave your hat on. Ерос започна да се поклаща в ритъма на парчето, но стриптийзът му приключи само със сваляне на якето за нещастие на женската част от залата.

Заедно с Рамацоти на сцената бе и неговият бенд, както и двете вокалистки, които също бяха удостоени с аплодисменти от присъстващите. Екип на „Телеграф“ забеляза отстрани на залата 6 тира с надпис ЕРОС, които най-вероятно са пристигнали у нас със сцената, мултимедията и озвучаването за концерта.