0

У ченичка спечели приза „Мис Тяло“ на конкурс, проведен в столицата. 17-годишната Емили Подгорска разби конкуренцията във всички кръгове на надпреварата.

Модел

Миската може да се похвали с ръст, достоен за топмодел - 182 см и тегло 57 кг. „Тялото ми е перфектно благодарение на плуването, което тренирам от 4-годишна, и народните танци, с които се занимавам днес“, разказа пред „Телеграф“ миската. Красавицата е част от ансамбъл по народни танци в Копривщица, където живее в последните години. Иначе е родена в София. Мести се във възрожденския град след седми клас и в момента учи в средно училище „Любен Каравелов“. След като завърши, мечтае да се занимава с мода професионално.

Емили по бански.

 Емили по бански.
Личен архив

Казанова

„Мис Тяло“ е поредният конкурс, които записва в биографията си. Емили признава, че е участвала в повече от десет. „Видях обява за кастинг, кандидатствах и ме взеха. Харесва ми идеята да предизвиквам себе си, а и ми е интересно да се явявам на конкурси“. Това е втора титла за нея, първата е „Мис Казанова“, а едно от отличията, с които се гордее най-много, е първа подгласничка на „Царица Роза“ в Казанлък.

Освен Емили в състезанието за най-красиво тяло участват още 6 претендентки. Най-малката е на 17 години, а най-възрастната е на 34. Счетоводителка от София се яви на сцената с претенцията, че притежава най-секси форми. Но журито беше на друго мнение.

В носия за народни танци.

 В носия за народни танци.
Личен Архив