0

Н осителката на титлата Лейди България Карина Атанасова стана 16-ата носителка на титлата Мис Силикон и получи голямата награда от 10 000 лв. за естетически процедури.

Тя пребори конкуренцията на 12 момичета от цялата страна и призна, че противно на очакванията няма да си сменя гърдите, защото харесва сегашния си бюст. „Няма да си сменям гърдите, ще използвам наградата, за да си направя дупе и нови фасети“, каза Карина пред „Телеграф“.

Дубъл

Събитието във Велинград премина през 4 тура, като момичетата дефилираха по прозрачно бельо в последния. Карина се явява за втори път на състезанието, като миналата година не влезе дори и в челната петица. Тази година тя впечатли журито с перфектни форми и артистично поведение.

Красавицата бе избрана единодушно от звездно жури в състав: риалити звездата от „Игри на волята“ Моника Николаева, която е носителка на титлата Мис Силикон, Гергана Райчевска, Михаела Стоичкова, попфолк певиците Дебора, Лина и IVY. Красавицата Пандора бе избрана за „Мис Силикон star“, а атрактивната Биляна Димитрова обра всички специални награди и бе избрана за „Мис Силикон модел“.

Пловдив

Карина е от Пловдив, има свой бранд за дизайнерски дрехи, който развива успешно. В момента е студентка и учи моден дизайн, което й било мечта. Припомняме, че Атанасова стана „Лейди България 2022“.

*Автор: Василена Маринова