0

А ктьорът Джерард Бътлър направи шокиращо признание – едва не убил Хилъри Суонк на снимачната площадка на романтичния филм „Послепис: Обичам те“ през 2007 година.

Бътлър разказа, че докато двамата работели върху сцена от кинолентата, той танцувал „като идиот“ по боксерки и тиранти. В този момент неговият герой Гари Кенеди е трябвало да бъде ударен от щипка за тиранти, но металният аксесоар рикоширал и сцепил главата на Суонк.

„Щипката не искаше да се освободи, напънах я и видях как прелетя над главата ми. Хилъри пострада сериозно и трябваше да бъде откарана в болница“, сподели актьорът в „Шоуто на Дрю Баримор“.

53-годишният Бътлър разкри още, че снимачният екип е носел пластмасови предпазители, който да предотвратят нещастни инциденти. „Щипките за тиранти са един изключително опасен аксесоар“, добави той.

„Нараних Хилари Суонк. Почти й извадих окото, разкая се актьорът, който призна, че се е чувствал ужасно, но похвали колежката си, като заяви, че тя е страхотна професионалистка.

Това не е първият инцидент, който Бътлър преживява на снимачна площадка. По време на снимките на новия си екшън филм „Самолет“ той случайно втрил фосфорна киселина в лицето си.