0

М атю Пери спестил огромна мъка на феновете на сериала „Приятели“, след като елиминирал цяла сюжетна линия, в която героят му Чандлър изневерява на любимата си Моника, изиграна от Кортни Кокс, пише US Weekly.

В епизод от сезон 5 „The One in Vegas: Part 1“ Моника и Чандлър влизат в спор за това, че тя ще отиде на обяд с бившия си д-р Ричард Бърк (Том Селек). В първоначалната версия на сценария Чандлър след това поръчва обслужване по стаите и завършва с разговор с камериерка, изиграна от Лиза Кеш. Едното води до другото и той изневерява на Моника.

„Бяхме го репетирали и всичко останало, а след това ден преди да снимаме пред публика на живо, ми казаха, че Матю е отишъл при сценаристите и е казал, че публиката никога няма да му прости изневярата“, разказа Лиза Кеш пред TMZ. „Той вероятно беше прав. Това вероятно щеше да промени хода на шоуто и неговия персонаж“, добавя тя. „Мисля, че това беше добър ход, тъй като вече бяха правили дати сюжетна линия с Рос и Рейчъл“, каза още Кеш.

В края на 10-сезонния ситком Моника и Чандлър бяха женени с осиновени близнаци и решиха да се преместят в предградията на Ню Йорк. Що се отнася до това къде биха стояли двамата сега, създателят на „Приятели“ Марта Кауфман ексклузивно сподели мислите си с Us Weekly през 2019 г., като каза, че двата персонажа са били родени един за друг.

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Звездите от „Приятели” изпратиха Матю Пери (ВИДЕО)