0

А ктьорът Арнолд Шварценегер разкри, че едва е прескочил трапа, след като е претърпял три сърдечни операции и му е поставен пейсмейкър.

76-годишният бивш губернатор се подложи на поредната интервенция преди броени дни, като му сложен пейсмейкър. Говорейки в своя подкаст Arnold’s Pump Club, звездата от „Терминатор" разкри: „Претърпях операция, за да стана малко повече машина: получих пейсмейкър... Искам да знаете, че се справям страхотно! Претърпях операция в понеделник и в петък вече бях на голямо събитие с моята приятелка и друг фитнес кръстоносец - Джейн Фонда... между другото, когато говорим за упражненията са единственото вълшебно хапче за забавяне на стареенето, вижте Джейн. Тя е десет години по-възрастна от мен, навършва 87 тази година!".

Разкритието на Шварценегер идва, след като австрийско-американската екшън икона разкри как едва не е умрял, когато рутинна медицинска процедура се е объркала драстично. Той сподели откровен разказ за медицинска злополука, случила се по време на последната му сърдечна операция, която се случи точно преди да започне продукцията на шестата част от франчайза „Терминатор“. „Искам да кажа, събудих се внезапно и лекарите стояха пред мен и казваха: „Много съжаляваме, но за разлика от това, което планирахме... направихме грешка и пробихме сърдечна стена и...имахте вътрешен кръвоизлив и трябваше да ви отворим много бързо, за да спасим живота ви", разказа той.