0

Р одна звезда е била изхвърлена от прочута столична болница и изпратена да си се лекува вкъщи. Поне така твърди самата тя.

Положението обаче никак не изглеждало добро, след като друго емблематично лечебно заведение в София преценило, че трябва певицата да бъде поставена веднага на системи. За да е още по-сложна ситуацията, тя била бременна в този момент.

За неприятния инцидент, който благодарение на лекарите от „Майчин дом“ бил преодолян, научаваме от пост на пострадалата Маги Джанаварова в профила й в Инстаграм, където тя разказва:

„Преди точно една година влязох в болница на системи, а в корема ми вече туптеше още едно сърчице, сърчице, за което се молех да бъде добре. Никога няма да забравя този момент, и колко много се притеснявах за нея. Винаги ще съм благодарна на Майчин дом, че вместо да ме пратят вкъщи, както направиха в Пирогов, ме приеха и с огромна грижа ни лекуваха. А в стаята се паднах с едно невероятно момиче @malechkanova, което също носеше нов живот. Тя остава завинаги в сърцето ми! А към днешна дата и двете си имаме по едно приказно дете - Елизабет и Матей ♥️♥️ И с това искам да ви пожелая новата 2024та да бъде здравааа! След това да обичате, да умеете да давате и да се наслаждавате на всяка секунда живот!“.

Историята й веднага е подета от верните й фенове, които не пропускат под поста й да сложат и своите коментари: „Прекрасни сте, всички тези моменти се забравят, колкото и неприятни да са те, с появата на това съкровище“, казва една, „Пожелавам ти една спокойна и успешна Нова година!!“, добавя друга, а трета се радва на бебето на певицата: „Бузанче сладко“.

Разбира се, всички мили думи са надлежно гарнирани с целувка, сърчица и ръчички, сбрани в молитва.