0

П евицата Диона претърпя катастрофа на магистрала „Тракия“, докато се прибира след участие, оплака се самата тя пред „Телеграф“. „Случи се на 8 януари на 243 км от магистрала „Тракия“, докато се прибирах от участие в Ямбол. Бях заспала в колата и се доверих на това, което ми казаха шофьорът и фотографът. Те казаха, че сме минали през някакъв камък, като това беше и версията пред полицията“, разказа изпълнителката.

Кръв

Преди месец тя се похвали с новата си придобивка - порше. Днес новата кола е в окаяно състояние от случилото се преди ден:

„Ден след това, когато се прибрах от болницата след прегледите, оставих колата на сервиз. Тя е с много щети и е спряна от движение, джантите са й счупени, гумите спукани, едната гума дори изхвърча. Колата я купих преди един месец, нова е, а ремонтът ще струва хиляди предвид това, че колата ми е порше“, разказа тя. После добави, че самата тя е добре физически: „Нямам сериозни наранявания, само си ударих главата, а след това ми потече кръв от носа, но не знам дали е от удара, или от притеснение“.

Камък

Изпълнителката е измамена от шофьора и другия пътник въпреки доверието, което им е дала: „Това с камъка не е истинската версия, тъй като моят фотограф ми каза след това, че не е имало никакъв камък на пътя, а шофьорът просто се е обърнал да си вземе якето в движение и е изгубил контрол над автомобила. Днес той ми се скара и ми държа тон защо аз съм казала истината пред медиите. Щяла съм да му разваля по този начин отношенията с шофьора, заради когото се случи този инцидент“, сподели Диона. Тя отсече, че вече е уволнила и двамата. „Повече няма как да работя с тези хора, които даже не си признаха истината пред полицията. Той до последно твърдеше, че няма вина и повтаряше за някакъв камък“, допълни певицата.

.

 .