0

С ръбската попфолк икона Весна Змиянац сериозно притесни своите фенове, след като напоследък изчезна от светлините на прожекторите.

Нито я виждаха по участия, нито имаше изяви в медиите. Това стана основа за всякакви сплетни и коментари.

Всъщност се оказва, че Весна е преживяла отново много тежка операция на сърцето. За това тя говори за пръв път от много време насам в Амиджи Шоу“, в което бе гост.

Певицата едва е оцеляла след интервенцията.

“Всичко е наред, сега съм добре! Направени са два байпаса и един стент. Можеше и без това да мина, ако бях малко по-добре”, призна тя в предаването.

Припомняме, че Весна Змиянац вече имаше една операция през март, където й бе поставен за пръв път байпас.

ФЕНОВЕТЕ СИ ОТДЪХНАХА: Весна Змиянац прескочи трапа

В коментара й дали сърдечните проблеми са свързани с начина на хранене, певицата сподели: „Не мисля, че има много общо само с храната. Начинът на живот оказва влияние, възрастта също“. Тя се пошегува, че въпреки трудностите и годинките, е дошла за шоуто чак от Чачак (град в Сърбия).

На въпрос дали вече спазва лекарските съвети, Весна бе категорична: “Сега съм още по-добре! Сега ми дадоха криле, сега съм просто герой! Казват ми „Можеш, колкото искаш“, така че всъщност само не трябва да влача куфари”, информира сръбската преса.

 "Ето ме отново, скъпи мои, благодаря ви за вашата любов и вашите молитви. Нека започнем да излизаме отново. Благодаря ви за всичко! ВАШАТА ВЕСНА ВИ ОБИЧА!", написа в  мрежата любимката на хиляди меломани.