0

Бруклин Бекъм и Никола Пелц планират да вдигнат втора сватба, с което да отпразнуват първата си годишнина и да изтрият лошия спомен от „кошмарната първа церемония“, пише „Mirror”.

Двойката се ожени миналия април, но оттогава постоянно се носят слухове за семейна вражда, след като Никола се скарала със свекърва си Виктория Бекъм по време на специалния ден. Бащата милиардер на Никола, Нелсън Пелц, също съди Plan Design Events – твърдейки, че не са успели да върнат депозит от 159 000 долара, след като са били уволнени, защото не са могли да изпълнят „мащаба“ на това, което Никола е планирала.

Източник, близък до актрисата, каза, че втора сватбена церемония ще даде на Никола и Бруклин шанса да имат „своя щастлив ден“ след целия „стрес“. Изданието също така смята, че нова церемония ще даде шанс на Викторя да се сдобри окончателно със снаха си.

По-рано Пелц коментира слуховете, че е скарана с Виктория: „Това не е вражда! Не обръщам внимание на всичко това... ако го правех, щях да полудея. Мисля, че всичко започна и съм казвала това и преди, защото в крайна сметка не облякох сватбената рокля на Виктория, въпреки че много исках да я нося. Смятам, че е прекрасно, че майката на Бруклин направи такъв жест за мен“.