0

В алери Григоров-младши награби любимата си Мария Бакалова в центъра на Холивуд и предизвика аплодисментите и подсвиркванията на околните. Това се случи на световната премиера на „Пазители на галактиката 3“ в Лос Анджелис. Тя бе в „Долби тиътър“ - мястото, където се раздават наградите „Оскар“, научи „Телеграф“.

.Валери целува Мария в Ел Ей.

 .Валери целува Мария в Ел Ей.
Инстаграм

Виолетки

Премиерата бе не върху червен, а върху лилав килим, досущ като бонбони виолетки. Вин Дизел пък се бе облякъл като дърво – той дава гласа си на ходещото дърво Грут. Мария Бакалова също дава гласа си – на женското куче Космо, което говори със славянски акцент и носи надписи СССР върху скафандъра си. Българската звезда се снима на премиерата с кучето, което е в ролята на Космо. На него видимо му бе доста скучно, по едно време дори заспа върху лилавия килим, но после се оживи покрай тълпите подсвиркващи му кинофенове.

Бакалова с кучето, което иска да си дремне.

 Бакалова с кучето, което иска да си дремне.
Инстаграм

Раздяла

Валери е звезда от „Игрите на волята“, а също е и каскадьор. Така двамата с Мария се запознават при снимките на филм. Те са заедно от няколко месеца. През това време взаимно гостуваха на семействата си. А майката на Валери, олимпийската шампионка Мария Гроздева, заведе проектоснаха си на ски в Алпите.

Няколко дни Мария и Валери бяха разделени – той у нас, тя в Америка снимаше нов филм. Но двамата не издържаха дълго един без друг и сега се събраха за премиерата на „Пазители на галактиката 3“ в Ел Ей, където се опитваха да изкопчат подробности от живота им.