0

Г рандамата на сръбската музика прекара около 4 часа на родна земя миналата вечер и се изнерви на служителите на летището в Бургас, научи „Телеграф“.

Тя искала да мине през ВИП входа на аеропорта, но не й било позволено, като в крайна сметка я вкарали през служебен вход, от който да се качи на частния си самолет и да отлети за Белград.

Лепа

На летището бе и ловецът на автографи Веселин Любенов, който за пореден път успя да се снима със своята любимка. „Като ме видя, тропна жестокия си крак и отсече: „Нали се снимахме?“. И аз й казах: „Да, да, аз само те изпращам, искам да ти се порадвам, защото си най-лепа“. Цеца пристигнала около 23:30 ч на летището, откъдето я чакали и отвели директно в петзвезден хотел на Слънчака, където да се приготви за участието си в нощен клуб. По традиция сръбкинята отказала да спи на родна земя и директно, след като изпяла най-големите си хитове, си тръгнала към дома.

Ловецът на автографи Веселин Любенов изпрати Цеца на летището.

 Ловецът на автографи Веселин Любенов изпрати Цеца на летището.
личен архив

Цеца пя за пореден път пред своите български почитатели.

 Цеца пя за пореден път пред своите български почитатели.

Скорпиънс

Проверка на „Телеграф“ показа, че Цеца все пак си е публикувала видео от нощен Слънчев бряг и конкретно с изгледа от нейната стая. За музикален съпровод пък е избрала парче на легендарните „Скорпиънс“.