0

Л едената кралица Асдис Ран заби младо гадже. Бившата футболна съпруга се похвали с новата си половинка първо в социалните мрежи. Тя сподели снимка, на която е в прегръдките на тайнствен младеж.

Почивка

„Вярно е, имам нов приятел“, коментира пред „Телеграф“ исландката. За изненада на всички мъжът в живота й не е българин, а исландец. Той е само на 38, с цели 6 години по-млад от нея, но това не я смущава. Двамата се запознали това лято на един от родните морски курорти. „Започна като на шега, но за много бързо време прерасна в голяма любов“, разказа още Асдис. Двойката е заедно вече няколко месеца. Към момента не живеят заедно, тъй като работата на хубавицата е в София. „Снимам филм в столицата, а децата са в Исландия, така че животът ми е между България и Исландия.“ Гаджето й обаче от години живее в Пловдив, където развива успешен бизнес. Двойката дори обмисля вече съвместен работен проект.

Еротика

Новото гадже на исландката бил широко скроен. „Не ме ревнува - нито заради голите снимки, нито заради онли-фенса ми, това е моята работа и той разбира”, обясни още моделът. Асдис добави, че секси снимките, който споделя, не са нищо ново за нея, а тя има зад гърба си редица разголени корици за мъжки списания. „В момента изкарвам само от снимки колкото един успешен български футболист, и то без да качвам каквото й да е секссъдържание“, доволна е тя.

*Автор: Василена Маринова