0

П рофилът на актрисата Мария Бакалова в Инстаграм е бил хакнат. За това съобщи самата тя в социалните си мрежи. Бакалова предупреди своите фенове да бъдат особено внимателни в случай, че получат известие от нея.

Атака

„Профилът ми беше хакнат. Моля свържете се с мен на # , ако ви е изпратено съобщение“, написа тя. Не става ясно с какво съдържание са били те. Става дума за атака от хакери, при която без знанието на администратора от профила се изпращат съобщения до различни потребители. От подобни злонамерени действия вече пострадаха доста от родните знаменитости. Малко по-късно проблемът бе отстранен, а актрисата отлетя за Милано.

Тайна

„Мария е поканена на специална вечеря за знаменитости в рамките на Седмицата на модата в Милано”, разказа пред “Телеграф” стилистът на звездата Стоян Апостолов - Стоянски, който също ще е гост на миланската Седмица на модата. Двамата си качиха снимка от  летището в София малко преди да отлетят за столицата на модата.  

Мария Бакалова и стилистът Стоян Апостолов

 Мария Бакалова и стилистът Стоян Апостолов

Тази вечер българската актирса ще бъде сред световните знаменитости, които ще уважат тайната вечеря на Филип Плейн, разказа още той . „На кое място ще се проведе, все още не е ясно. На подобни събития се дава само часът и например среща пред магазина на марката, а след това там се разбира къде точно ще се проведе вечерята“, сподели той. Очаква се сред присъстващите да е и топмоделът Наоми Кембъл.

* Василена Маринова