0

О громни букети с цветя получи звездата на българската естрада Йорданка Христова в Чикаго. Генералният ни консул там Светослав Станков сподели кадър с любимата изпълнителка и я приветства в слънчевия през уикенда град, където звездата пя на Парада на България в Елк Гроув Вилидж.

Фейсбук

Респект

Самата Йорданка Христова останала очарована от отношението към нея в Чикаго. Тя си сподели кадър от първата среща със Станков в социалните си мрежи и написа: „Чикаго – това е Светослав Станков, консул на България. Отдавна не бях срещала такъв представител на Родината! Ако има повече като него, лицето и авторитетът ни ще грейнат! И слънцето е с нас за празника ни утре“, е посланието на гласовитата певица от събота.

Изяви

„Г-жа Христова ще пее на големия събор на българите в Чикаго. Ще зарадва сънародниците ни и в Лас Вегас. Ще има изяви и в още градове“, обяви преди време мениджърът на изпълнителката Евгени Боянов, но не разкри какви изненади е подготвила певицата за гастрола си отвъд океана. Пуснатите пропуски за концертите се разпродават и събитията се радват на огромен интерес от страна на публиката. Обиколката на Христова в САЩ се очакваше след огромния успех на юбилейния й концерт 60 години на сцена в зала 1 на НДК в края на миналата година.