0

Х иляди жители и гости на Казанлък се събраха на централния площад „Севтополис“ на концерт на румънската звезда Инна, която беше в Града на розите по повод 120-ите Празници на розата. Тя е изпълнител на хитови песни като Hot, Love, Deja Vu, Amazing, Fever, с част от които зарадва присъстващите.

След бурни овации в края на концерта певицата излезе на бис със световните си хитове Sun is up и Hot. Пред присъстващите тя каза на български и най-топлите думи „Обичам те“, предаде БТА.

Инна дебютира на музикалния пазар с албума Hot, a едноименият сингъл за кратко време се изкачва до първа позиция в музикални класации в близо 20 държави. Тя е носител на редица награди и номинации, включително Balkan Music Awards, MTV Europe Music Awards и Romanian Music Awards.

Елена Александра Апостоляну, както е истинското име на звездата, изучава „Политически науки“, преди да се отдаде на музика. Тя е полиглот и знае пет езика.

В неделя е вторият от кулминационните дни в програмата на 120-ия юбилеен Празник на розата, които е изпълнен с богата програма от събития. В края на вечерта на същата сцена ще се качат музикантите от Boney M. Xperience. Те ще изпълнят незабравимите хитове на една от най-легендарните диско групи в световната музикална история.