0

И вана не спести критики по адрес прохождащите в попфолка певици и най-вече относно външния им вид.

Всички помпат скули и джуки, прибягват към едни и същи тунинг процедури и в крайна сметка са еднакви, костатира тя, захапрайки невръстните си колежки.

На мен ми изглежда малко странно, всички искат да изглеждат по един и същи начин, със скулите, които правят, с хиалурон, с пълнители разни, обемните устни!

"Това уеднаквяване никога не ми е харесвало... Винаги съм искала да остана различна, да си остана такава, каквато Бог ме е създал. Ако има нужда от нещо за самочувствие - тябва да е пипнато много фино и много леко. Не трябва да е толкова дръзко, не е красиво", е категориното мнение на Певицата на народа. Освен това тя скастри младите попфолк певици, че се впускали да градят кариера едва 15-16-годишни, което също било незряло решение.

Нощният живот изисква организмът да е пораснал, тялото да е пораснало, чисто физически, психически

убедена е изпълнителката на "Нещо нетипично". От думите й стана ясно, че въпреки че е дете на музикант, детската мечта на самата нея не била да стане певица, но именно това поприще си я намерило.

В подкаста "ВИП зона" на Vbox7 тя разказа също така как се е събрала с бузукарката Стояна в началото на кариерата си, когато двете свирили в съседни заведения в Айтос и тя я офертирала да стартират съвместна кариера. И до ден днешен тандемът продължава да съществува успешно, като двете забравяли за дразгите си, щом стъпят на сцената. Е, имало и "сдърпвания", и то пред публика, разкри Ивана, като даде пример - тя знаела как да жегне приятелката си, тъй като микрофонът е в нейните ръце, но пък Стояна също знаела как да я извади от равновесие, отказвайки понякога да се включи в песента, точно когато това се очаква от нея. 

Ивана не скри, че залита по шопинга. "Купувам нещо, харесва ми и като се прибера си казвам сега това за какво ми е, къде ще го облека... Дрехите са основното ми перо", сподели попфолк звездата.

В личен план Ивана разкри, че в момента няма човек до себе си, но не чувствала празнина.

След шумотевицата искаш да се прибереш вкъщи и да не дължиш на никого обяснения

Така се свиква с тази тишина и това спокойствие", сподели Ивана. И прехвърли вината за самотата в личен план при успешните жени на мъжете и техните комплекси, че не са постигнали толкова в живота си. Тя разказа в подробности какво не е могла да преглътне в своите връзки с мъжете. Така например единият от тях бил скромен и нормален човек, но това, че бил с нея го променило на 180 градуса. Толкова се самозабравил, че се стигнало до случка, при която се отнесъл надменно и грубо със сервитьор, без да има повод за това. Ивана обаче действала решителна и отношенията между двамата приключили още същата вечер.