0

С лед победата на сърбина Алекса в "Игри на волята", обичайно и родните му медии се поинтересуваха от неговата личност. Пред UNA TV победителят заяви, че не разбира как така българите са позволили сърбин да победи и да спечели парите. 

Всъщност Алекса забрави, че скромността краси човека и се изфука с цял арсенал от качества, които според него са му осигурили превъзходството над другите в Игрите. Сръбският шампион по борба обясни как е грабнал голямата награда от 100 бона, като разказа набързо елементите на играта и сподели, че е бил добър и на Арената, и в социалната игра, но и в елементите на прецизност, баланс и разбира се - пъзела. 

Сръбската медия нарича "Игри на волята" най-популярното, най-гледаното и най-трудното българско риалити, което прави гордостта на западните ни съседи още по-голяма. 

"Не съм мислил, че ще съм този, който ще стигне до финала и ще победи", сподели пред UNA TV Алекса. Борецът разказа и за изпитанията на т.нар. Обиталище, където със седмици е бил под звездите и без каквато и да е храна. С влизането му в племето на Супергероите не станало по-лесно, твърди Алекса, защото там заварил коалиции.

Алекса сподели, че не му е било лесно и с българския, но в крайна сметка се е наложил като лидер в племето, който е влияел на това кой за кого да гласува. 

Що се отнася до голямата награда, Алекса и пред сръбските журналисти каза - Елица е тази, която ще реши какво ще се случи с парите.